Move your business

Ondernemen met lef, samen werken aan mooie resultaten: dat is een partnership met Popal. Speciaal voor winkeliers met ambitie. Are you in?

Ik wil bellen Aanmelden

lifestyle-popal-summer-2021-142.jpg

Samenwerken, samen ondernemen

Als dealer heb jij direct contact met de klant en weet je wat er speelt 'op de vloer'. Maar soms heb je ook snel wat van óns nodig. Daarom zijn de lijnen zijn kort en communiceren we snel en duidelijk. Samenwerking is altijd uitgangspunt.

Snel en betrouwbaar

Want voor je het weet staat je bestelling voor de deur. Of voor de deur van de klant. Dagelijks leveren wij honderden Popal fietsen bij de eindgebruiker thuis. Dit doen wij voor zowel fysieke fietsenwinkels als voor online Popal dealers. Een efficiënt systeem waarmee we samen de klant binnen 24 uur ontzorgen.

Grenzeloos ondernemen

Geen minimale afnames en omzetten. Jij weet het beste wat en hoeveel je kunt verkopen, wij leveren wat jij vraagt.

Ruime marges

Verstandig ondernemen betekent ook: op de kosten letten. Hierdoor kunnen we ruime marges realiseren. En: onze producten fietsen snel de winkel uit. Meer verkopen in minder tijd. Dat voelt goed.

De reclame regelen wij

We werken continu aan marketingcampagnes om de vraag te stimuleren. Dat merk je direct in jouw winkel Samen verkopen we meer!

dealer-worden.jpg

Aanmelden

Met elkaar komen we verder. Dat is ons uitgangspunt bij Popal. Meld je aan via het aanmeld formulier en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Hoe heb je ons gevonden?


We make bikes
and we like to
make them perfect
About Popal