Aryan Popal, co-founder van Popal, over de samenwerking: “Wij zijn al bijna een kwart eeuw actief op de tweewielermarkt. Onze Popal Mobility Group is inmiddels uitgegroeid tot een mobiliteitsbedrijf met een brede portefeuille, maar uiteindelijk draait het natuurlijk vooral om fietsen. Popal is het merk waar het allemaal mee begonnen is, en we zijn dan ook ontzettend blij dat die naam nu op de shirts van Cambuur prijkt.”

herobeeld-1-lr-1-.jpg

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur over de samenwerking met Popal: “Wij zijn verheugd met Popal als rugsponsor voor al onze teams. In de gesprekken was het gevoel meteen goed. Daarbij sluiten de waarden van Popal als familiebedrijf goed aan bij waar wij als SC Cambuur voor staan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Volgens Aryan Popal komt deze samenwerking op precies het goede moment: “Ons bedrijf groeit snel en we zijn op zoek naar manieren om de zichtbaarheid van de verschillende merken in onze groep te vergroten. Een club als Cambuur waar waarden als eigenzinnigheid en strijdlust hoog in het vaandel staan is daarom een geweldige partner voor ons.”

training-9-9-49-1--1.jpg
We make bikes
and we like to
make them perfect
About Popal